Perzsa irán zene képek ételek receptek fotók versek: Vegyes savanyúság padlizsánnal

Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 126 db
  • Videók - 148 db
  • Blogbejegyzések - 29 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Perzsa álmok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 126 db
  • Videók - 148 db
  • Blogbejegyzések - 29 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Perzsa álmok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 126 db
  • Videók - 148 db
  • Blogbejegyzések - 29 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Perzsa álmok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 126 db
  • Videók - 148 db
  • Blogbejegyzések - 29 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Perzsa álmok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

VEGYES SAVANYÚSÁG PADLIZSÁNNAL


Hozzávalók:


1 kg fiatal, kisméretű, vékony héjú padlizsán
2 csomó petrezselyemzöldje
22 dkg zöldpaprika
1 fej fokhagyma
1 teáskanál mentafű,
borsikafű,
bazsalikom,
tárkony
2 evőkanál só
1-1/2 evőkanál alma- agy borecet az ízesítéshez


A padlizsánokat hámozzuk meg, vágjuk fel hasukat, és 1-1 evőkanál ecettel, és sóval ízesített vízben félig főzzük meg. Vegyük ki a vízből és tegyük őket szitára, hagyjuk ott, amíg teljesen meg nem szikkadnak. Ezalatt készítsük el a tölteléket. A megmosott, lecsepegtetett petrezselyemzöldet, fokhagymát, zöldpaprikát vágjuk apróra. Jól sózzuk meg, mentafűvel, borsikafűvel, bazsalikommal, tárkonnyal és kevés ecettel jól keverjük össze. Egy óráig hagyjuk állni. Utána töltsük meg vele a padlizsánokat. Rakjuk üvegbe, és annyi alma- vagy borecetet öntsünk rá, hogy teljesen ellepje. Az üvegeket zárjuk le. Egy hétig hagyjuk állni. Utána már fogyasztható, de télire is elrakható.

Címkék: irán padlizsán recept savanyúság étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu