Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Joghurt iráni módon
Hozzávalók:
4
dl felforralt tej,
1 nagy ek. friss joghurt vagy 1 ek. Bacteria vulgaris.
Tegyünk langyos sütőbe egy kis cserépfazekat. Fölözzük le a tejet, és hagyjuk, hogy annyira kihűljön, hogy ha az ujjunkat belemártjuk, elbírja a tej hőmérsékletét (langyos). Keverjük jól össze a joghurtot, és lassanként, állandóan kevergetve adjuk a tejhez. Öntsük a cserépfazékba, fedjük le. Rakjuk gyapjútakarók közé, szélvédett helyre, és hagyjuk 8 órát állni. Ezután tegyük a hűtőszekrénybe.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött padlizsán
Vegyes savanyúság padlizsánnal
Vajbab rizzsel
Polo