Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Perzsa álmok közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Perzsa álmok vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
POLO
Hozzávalók:
1/2
kg rizs
2-3 burgonya
3 evőkanál olaj
15 dkg vaj vagy margarin
2 evőkanál só
A rizst előző este erősen sós vízben beáztatjuk. Másnap a rizsről a vizet leöntjük, és feltesszük 2-3 liter forrásban levő sós vízben főni. Addig főzzük, amíg félig meg nem puhul. (Vigyázzunk, nem szabad szétfőnie!) Ezután a rizst leszűrjük. A burgonyát vágjuk karikára, az olajat öntsük a lábasba, s a megsózott burgonyakarikákkal rakjuk ki az alját. A rizst tegyük a tetejére. Jól bepárnázott fedővel fedjük le. Utána olvasszuk meg a vajat vagy a margarint, s öntözzük meg vele a rizst. Kb. 30-40 percig lassú lángon pároljuk. Különféle húsételek köreteként fogyasztják.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vajbab rizzsel
Töltött padlizsán
Vegyes savanyúság padlizsánnal
Nyári joghurtleves